Pomeranian Boo Sahiplenme: Pomeranian Boo Fiyatları

Pomeranian Boo Sahiplenme: Pomeranian Boo ...

img
Blog

Pomeranian Boo Sahiplenme: Pomeranian Boo Fiyatları

Pomeranian veya popüler ismiyle Pomeranian Boo adıyla tanınan minik boyutları ve sevimli yüz ifadeleriyle oldukça dikkat çeken ve günümüzde oldukça popüler olan bir ırktır. Eğer ''  Pomeranian Boo sahiplenme'' gibi bir düşünceniz varsa, bu blog yazımız tam size göre! Bu yazımızda sizlere  Pomeranian sahiplenme sürecini, dikkat edilmesi gereken noktaları ve fiyat bilgilerini inceleyeceğiz. 

Pomeranian Boo, Pomeranian ırkının en çok tercih edilen türlerindendir. Tüylerinin yoğunluğu, küçük boyutları ve dikkat çekici yüz ifadeleri Pomeranian ırkını bu kadar güzel kılan özelliklerdir. Pomeranian sahiplenme süreci boyunca, bu cinsin tüm temel özelliklerini, karakter yapısını, bakım ihtiyaçlarını tam anlamıyla göz önünde bulundurmanız gerekmektedir. Çünkü Pomeranian ırkı oldukça narin ve duygusaldır, bu yüzden bir Pomeranian sahiplenmeden önce ırkın özellikleri hakkında bilgi edinmeniz hem sahiplenme sürecinde hem de sonrasında size ve dostunuza yardımcı olacaktır. 


Pomeranian Boo Sahiplenme

Eğer sizde bir Pomeranian sahiplenme istiyorsanız bilmeniz ve dikkat etmeniz gereken önemli noktalar şunlardır:

Araştırma Yapın: Pomeranian sahiplenmeden önce, ırkın ihtiyaçlarını ve karakter özelliklerini araştırmalısınız. Pomeranian ırkı narin bir  ırk olduğundan sürekli bakım ve ilgi isterler, bu yüzden tüy bakımı ve sağlık ihtiyaçları ile ilgili bilgi sahibi olmanız önemli hususlardan biri.

Güvenilir Kaynaklardan Sahiplenme: Pomeranian sahiplenirken her zaman güvenilir kaynaklardan sahiplenmeye dikkat edin. Çünkü ırkın sağlıklı olup olmadığını, nasıl bir ortamda büyütüldüğü oldukça önemli bir husustur. Bu noktada patilen.com Pomeranian sahiplenmede en güvenilir kaynaklardan bir tanesidir. Çünkü ilan verecek olan her üye kontrollerden geçmektedir, sahiplendirilme yapılacak evcil hayvanın sağlık kontrolleri ve gerçekliği teyit  edilmektedir. 


Nasıl Pomeranian Sahiplenirim?

1. Patilen.com Gibi Güvenilir Sitelerden Araştırma Yapın: Patilen.com gibi pet ilan sektöründe öncü olan sitelerde birçok Pomeranian ilanına ulaşabilir ve özellikleri açısından kıyaslamalar yapabilirsiniz.
2. Çiftlikler ve Sahiplendirme Yuvalarını İnceleyin: Sahiplenmek istediğiniz 
Pomeranian yavrusunu bulmak için diğer seçeneklerden biri olan çiftlikler ve sahiplendirme yuvalarını değerlendirebilirsiniz.
3. Sosyal Medya ve Evcil Hayvan Gruplarına Katılın: Sosyal mecralardaki gruplara katılarak burada verilen ilanları inceleyebilir ve gruplara katılarak ilanlara ulaşabilirsiniz. Patilen.com Instagram adresini buradan takip edebilirsiniz!

Pomeranian Boo Fiyatları:

Pomeranian Boo fiyatları, köpeğin yaşına, sağlık durumuna, genetik özelliklerine ve en önemli husus olan boyutlarına göre değişkenlikler gösterir. Genellikle safkan yavru Pomeranian köpekleri daha yüksek fiyatlarla sahiplendirilmektedir. Ortalama 2024 Pomeranian  boo fiyatları şu aralıkta:

Yavru Pomeranian Boo Fiyatları: 13.000 - 25.000TL
Yetişkin Pomeranian Boo Fiyatları: 7.000 - 15.000TL


Pomeranian Boo Sahiplenirken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Pomeranian ırkı çok fazla türe sahip bir ırktır. Yavruyken özellikle ''Spitz'' ırkıyla ayırt edilemeyecek kadar benzemektedirler. Bu benzerlik 6. aydan sonra kaybolmaya başlamaktadır. Bu benzerlik nedeniyle birçok dolandırıcı Spitz ırkını, Pomeranian ırkı olarak sahiplendirmekte ve uygun fiyatlı bir ırk olan Spitz ırkını yüksek fiyatlarla sahiplendirmektedirler. Bu yüzden Pomeranian sahiplenirken yavruların anne ve babalarını kontrol ediniz veya safkan olduğuna dair belge isteyiniz. 

Pomeranian Boo sahiplenmeden önce bilmeniz ve göz önünde bulundurmanız gereken önemli noktalar vardır. İşte dikkat etmeniz gereken noktalar:

Bakım İhtiyaçları: Pomeranian ırkı oldukça narin ve duygusal canlılardır. Bu yüzden günlük ve rutin bazı bakımlara ihtiyaç duymaktadırlar. Özellikle tüy bakımı Pomeranian ırkı için oldukça önemlidir. Tüyleri düzenli olarak taramalı ve bakımlarını aksatmamanız gerekmektedir. 

Egzersiz Gereksinimleri: Boyut olarak küçük olmalarına rağmen enerjik bir yapıya sahip olduklarından, günlük kısa yürüyüşler ile enerjilerini atmalarına yardımcı olabilirsiniz.

Sağlık Kontrolleri: Pomeranian sahiplendikten sonra, dostunuzu düzenli olarak veteriner  kontrollerine götürmek ve aşı düzenini korumak, Pomeranian ırkının sağlıkları için oldukça önemlidir.


Pomeranian sahiplenme, hayatınıza neşe katacak bir deneyim olmakla beraber birçok sorumluluğu da ortaya çıkartacak bir deneyimdir. Bu yüzden Pomeranian sahiplenmeden önce bu ihtiyaçları karşılayabilecek misiniz, onu test etmelisiniz. Patilen.com gibi platformlarda farklı Pomeranian sahiplendirme ilanlarına göz atabilir ve sizin için en uygun dostunuzla tanışabilirsiniz.

E-Posta Bülteni

Abone olarak güncel bilgileri kaçırmadan hemen email adresinize alabilirsiniz.